BATIKAF Sponsoru Vakıf Katılım, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Vakıf Katılım Bolu Şubesi Müdür Yardımcısı Halit Aydemir ve Uzman Yardımcısı Yiğit Can Demir, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek, bölgenin en büyük organizasyonu olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (BATIKAF) Altın Sponsorlarından biri olan Vakıf Katılım ile, fuar sürecinin işleyişi ve yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Alişarlı: “BATIKAF’ta Sponsorluk Faaliyetlerini Önemsiyoruz.”

Rektör Alişarlı, bu hafta düzenlenen BATIKAF Hazırlık Çalıştayı kapsamında, 16 paydaş üniversitenin rektörleri ve 11 il arasında çok verimli koordinasyon toplantıları gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, fuar çalışmalarında sponsorluk faaliyetlerine önem verdiklerini söyledi. BATIKAF’ta Altın, Gümüş ve Bronz sponsorlarımızın olacağını hatırlatan Rektör Alişarlı, bu süreçte öğrenci ve mezunlarımızla bir araya gelecek kamu ve özel sektörün saygın temsilcileri ile sponsorlarımıza, üniversitemizin kapısının her zaman açık olacağının altını çizdi.

Görüşme kapsamında ayrıca, Vakıf Katılım’ın faaliyetleri ve hizmetleri ile Bolu  ve Türkiye’deki katılım bankacılığı çalışmaları hakkında Rektör Alişarlı’ya bilgi verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretlerinden dolayı Halit Aydemir ve Yiğit Can Demir’e teşekkür etti.

Önceki İçerikEğitimci Yazar Dr. Yasin Şen Alişarlı’yı Ziyaret Etti
    Sonraki İçerikRektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’dan Miraç Kandili Mesajı