BAİBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Öğrencilerimizden TÜÇEB 10. Ulusal Çeviribilim Öğrenci Çalıştayı’na Katılım

Türkiye Çeviri Öğrencileri Birliği (TÜÇEB) tarafından düzenlenen 10. Ulusal Çeviribilim Öğrenci Çalıştayı bu yıl “Güncel Dinamikleriyle Çeviri ve Çevirmen” temasıyla 22 Mayıs 2024 tarihinde  Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde gerçekleştirildi. Beş farklı üniversiteden mütercim ve tercümanlık/çeviribilim bölümü öğrencilerinin katıldığı Çalıştay’da Yüksekokulumuz Mütercim ve Tercümanlık Bölümü öğrencileri Gamze Nur Kaya ve Yiğit Mehmet Behrem, Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazan Müge Uysal’ın danışmanlığında hazırladıkları “Çeviri Edinci Perspektifinden Çeviri Eğitimi ve Çeviri Sektörü İlişkisi” başlıklı bildiriyi sunmuştur.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/5827
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Şule Özacar’ın annesinin vefatı)
    Sonraki İçerikSivil Savunma ile Afet ve Acil Durumlar Eğitimi (2. Aşama) Başlıyor