BAİBÜ Öğrencileri için İş Sağlığı Güvenliği Kursu Başvuruları Başladı

İş Sağlığı ve Güvenliği sertifika programı başvuru bilgileri ve Başvuru sürecine ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

Kursa başvurmak isteyen öğrencilerin Microsoft Teams hesaplarında oturum açtıktan sonra aşağıda verilen başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurması gerekmektedir.

LÜTFEN BİR BAŞKA ARKADAŞINIZIN ADINA KENDİ MS TEAMS HESABINIZ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPMAYINIZ. BU DURUM ÖĞRENCİ TANIMLAMALARI ESNASINDA PROBLEM YARATACAĞINDAN BU HUSUSA DİKKAT ETMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ. AKSİ DURUMDA BAŞVURU GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: Microsoft Teams şifresini yenilemek isteyen öğrencilerimiz, İBUZEM ana sayfasında bulunan “Microsoft 365 ve Teams Şifre Sıfırlama” butonunu kullanarak yenileme işlemi yapabilir.

Şifre yenileme sistemi erişim linki: https://ibuzem.ibu.edu.tr/sifre/

• Sertifika programı son başvuru tarihi: 17-10-2021 (Pazar günü) – 23:59
    • Başvuru yapan öğrencilerin İBUZEM sistemine eklenme tarihi: 18/19 – 10 – 2021
    • İBUZEM üzerinde ders etkinliklerinin görülmeye başlanacağı tarih: 19 – 10 – 2021

NOT: İş Sağlığı Güvenliği sertifikası Eğitim Fakültesi bölümünde okuyan öğrencilerin staj yapabilmeleri için zorunlu değildir.

Sağlıklı günler.

Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi
    Önceki İçerikAşçılık Öğrencileri Mengen Kaymakamı İle Kariyer Söyleşisinde Buluştu
    Sonraki İçerikSağlık-Sen Genel Başkanı Durmuş’tan Rektör Alişarlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti