Aşçılık Öğrencileri Mengen Kaymakamı İle Kariyer Söyleşisinde Buluştu

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, konuk olarak katıldığı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinin Kariyer Planlama dersinde, mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Yürütücülüğünü Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı’nda görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Osman Çavuş’un yaptığı Kariyer Planlama dersinin konuğu Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün oldu.

Kariyer gelişimleri hakkında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ergün, öğrencilerin mesleki ve sektörel sorunlarına ilişkin çözüm değerlendirmelerinde de bulundu.

Önceki İçerikSağlık Turizmi / WEBİNAR
    Sonraki İçerikBAİBÜ Öğrencileri için İş Sağlığı Güvenliği Kursu Başvuruları Başladı