BAİBÜ, Öğrencilere Üstün Kaliteyle Hizmet Sunuyor

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarıyla yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimizi, şehirlerarası otobüs terminalinde bulunan stant alanımızda karşılıyoruz

Stant alanımızda, Bolu’ya ilk defa adım atan öğrencilerimizin deneyimlerine değer katmak için özveriyle çalışan ekibimiz görev almaktadır. Yurt olanakları, burs imkanları ve diğer önemli konular hakkındaki tüm sorularınızı içtenlikle yanıtlıyoruz.

E-devlet üzerinden kayıt işlemlerini gerçekleştirirken zorluk yaşayan öğrencilerimizi, üniversitemize ait resmi araçlarla kampüse ulaşım sağlayarak destek oluyoruz.

Stant hizmetlerimiz, kayıt işlemleri tamamlanana kadar her gün, resmi tatiller haricinde 09.00 – 16.00 saatleri arasında kesintisiz olarak öğrencilerimize sunulmaktadır.

Üniversitemiz, öğrencilerimize en üst seviyede hizmet sunma vizyonuyla hareket ederek, onların yeni eğitim hayatlarına mükemmel bir başlangıç yapmalarına olanak sağlıyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/gvl6
    Önceki İçerikDüzce Üniversitesi Rektörü Sözbir’den Rektör Alişarlı’ya ziyaret