BAİBÜ Güreş Takımı Sporcularından Türkiye 3’üncülüğü ve Türkiye 5’inciliği

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güreş Takımı sporcuları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 01 – 05 Nisan 2023 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu’nda düzenlenen Unilig Türkiye Güreş Şampiyonası’nda, hem kadın hem de erkek kategorilerinde Türkiye 3’üncüsü oldu.

58 üniversiteden 560 sporcunun katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Güreş Takımı, Arş. Gör. Semih Karaman ve Antrenör Hamza Camcı liderliğinde erkekler kategorisinde B Klasmanı Greko-Romen Stil ve B Klasmanı Serbest Stil ile kadınlar kategorisinde Serbest Stilde mücadele etti.

Sporcuların yoğun mücadelesine sahne olan müsabakalarda 77 kiloda güreşçimiz Hüseyin Efe Yağbasan ile 50 kiloda güreşçimiz Cemre Malakçıoğlu Türkiye 3’üncüsü oldu. 53 kilo kategorisinde yarışan Melike Keskinoğlu ile 61 kilo kategorisinde yarışan Atam Reshedov ise Türkiye 5’incisi oldular.

Rektör Alişarlı’dan Sporcu ve Antrenörlerine Tebrik

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Unilig Türkiye Güreş Şampiyonası’nda gösterdikleri performansla Üniversitemizi başarıyla temsil eden genç sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik etti. Bu tür önemli organizasyonlarda gösterdikleri üstün gayretle Türk sporunun da gelişmesine katkı sağlayan sporcularımızın başarılarının başta BAİBÜ ailesi olmak üzere ülkemizi gururlandırdığını söyledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/w3zn
    Önceki İçerik4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Değerlendirme Sonuçları