4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Değerlendirme Sonuçları

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğünün 13.03.2023 Tarihli 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonucu

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca Üniversitemiz Rektörlüğü bağlı birimlerinde istihdam edilmek ve ücretleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere alınacak sözleşmeli personel için 13.03.2023 tarihinde Üniversitemizce yapılan ilana başvuran adayların seçiminde “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar” dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda; başvuru koşullarını taşıyanlardan Lisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP3, Önlisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP93 ve Ortaöğretim Mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı sıralaması (en yüksekten en düşüğe doğru) esas alınarak, ilan edilen pozisyon sayısı kadar asil olarak hak kazananların isimleri ile ilan edilen pozisyon sayısının 10 (on) katı kadar yedek isim listeleri belirlenmiştir.

İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

Asil olarak hak kazanan adayların 05.04.2023 tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde aşağıdaki belgeleri hazırlayarak; Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Belirlenen süre içinde başvuru yapmayanlar hakkından feragat etmiş sayılacaklardır.

Asil olarak hak kazananlardan feragat eden, belirtilen süre içinde başvuru yapmayan veya göreve başlamayan olursa; Asil adayların yerine puan sıralamasına göre Yedek adaylardan alınacaktır.

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:

• 1- Dilekçe (ıslak imzalı olmalı ve diğer başvuru evrakları ekinde)
    • 2- KPSS (B) Grubu Sonuç Belgesi (Barkodlu Çıktısı)
    • 3- Fotoğraf (4 adet vesikalık ebadında)
    • 4- Nüfus cüzdanı fotokopisi
    • 5- Yerleşim Yeri Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
    • 6- Adli Sicil Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
    • 7- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı veya onaylı sureti)
    • 8- Sağlık Kurulu Raporu
    • Ayrıca “Başvurduğu branşta (çalışacağı unvan yazılacaktır.) çalışmaya engel teşkil edecek herhangi bir hastalığı yoktur, görevini yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu yoktur.” ifadesi Sağlık Kurulu Raporunda açıkça belirtilmesi gerekmektedir.
    • 9- Sigortalı Hizmet Dökümü (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
    • 10- Mal Bildirim Formu
    • 11- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
    • 12- Taahhüt Belgesi (Daha önce 657 sayılı Kanun’ un 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak görev yapmadığına dair)
    • 13- Daha önce 657 sayılı Kanun’ un 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak görev yapanlardan, görev yaptıkları Kamu Kurumundan alacakları işe başlayış ve bitiş tarihi, görevi ve yaptığı işin türünün açık bir şekilde belirtildiği “Çalışma Belgesi” ve istifa etmiş olanlardan sebebi (Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ ın ek madde 1’inde sayılan durumlar) açık ve net belirtilmiş “İstifa Oluru”.
    • 14- Daha önce 657 sayılı Kanunun 4/A maddesine göre Kamu Görevlisi olarak görev yapanlardan, görev yaptıkları Kamu Kurumundan ya da E-Devlet üzerinden alacakları “Hitap Hizmet Dökümü” belgesi,
    • Not 1) Belirtilen tarihler arasında başvuru yapılabilmesi için Sağlık Kurulu Raporu veya Askerlik Belgesi yerine “Evrak Taahhüt Belgesi” de verilebilecektir.
    • Not 2) İlan edilen pozisyona atanma hakkı elde ettiği halde atanmak istemeyen adayların “Feragat Dilekçesi” vermesi gerekmektedir.
    • Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanan ve sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylara görev yapacağı birim tarafından iletişime geçilecek ve sözleşme imzalamaya çağırılacaktır.

İletişim Telefonları:

(0374) 254 10 00 (Dahili: 2351-1133-1077-1177-1082)

Belgeler

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/yz09
    Önceki İçerikÜniversitemiz Senatosunun Bahar Dönemine İlişkin Açıklaması
    Sonraki İçerikBAİBÜ Güreş Takımı Sporcularından Türkiye 3’üncülüğü ve Türkiye 5’inciliği