BAİBÜ, Bağımlılıkla Mücadelede Gençlerin Yanında

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’de görevli Komiser Filiz Ceyhan, Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him ile, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Bolu İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde, yaz okulu öğrencilerine “Narko-Gençlik” temalı seminer düzenlendi.

Başarıyla tamamlanan seminerin ardından Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’de görevli Komiser Filiz Ceyhan ve personel Yunus Emre Göksoy ile Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Aydın Him, Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin ve Komisyon Üyesi Uzman Psikolog Evgin Miçooğulları, Rektör Alişarlı’yı ziyaret ederek, seminer hakkında bilgi verdiler.

“Öğrencilerimizi Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Bilgilendirmeye Devam Edeceğiz.”

Ziyarette, 2022 yılının “Bağımlılıkla Mücadele Yılı” olduğunu belirten Prof. Dr. Aydın Him, Üniversitemizde bağımlılıkla mücadelenin kurumlararası iş birliği içerisinde, uzman personeller ile profesyonel şekilde yapıldığını vurguladı. Öğrencilerimizi bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirmeye devam edeceklerini kaydeden Prof. Dr. Him, bu konuda her zaman gençlerin yanında olacaklarını söyledi.

Komiser Filiz Ceyhan ise, İçişleri Bakanlığı himayesinde Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Narko-Rehber” projesi yürütüldüğünü ve projede 18 yaşından büyük herkese farklı modüllerde eğitim verildiğini kaydetti. Üniversitemizde öğrencilere yönelik düzenlenen seminerin, “Narko-Gençlik” modülü olduğunu anlatan Ceyhan, bu konuda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile iş birliğine her zaman hazır olduklarını belirtti. Seminerdeki ev sahipliğinden dolayı Üniversitemize teşekkür etti.

Rektör Alişarlı: “Bağımlılıkla Mücadelede Kurumlararası Güç Birliği Önemli.”

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ise, özellikle bu tür hassas konularda kurumsal iş birliğinin önemine vurgu yaparak, bağımlılıkla mücadelede kurumlararası güç birliğinin devam etmesi temennisinde bulundu. Üniversitemizin farklı projelerde de iş birliğine açık olduğunun altını çizen Rektör Alişarlı, seminerin önemini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seminerde emeği geçenleri tebrik ederek, “Narko-Gençlik” semineriyle öğrencilerimizi bilgilendiren Komiser Filiz Ceyhan’a teşekkür belgesi verdi.

Önceki İçerik5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Görev Yapan Öğrencilerimiz, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti
    Sonraki İçerikBolu’nun Teknoloji Merkezinde Toplantı Düzenlendi