BAİBÜ AKİMER Ebru, Tezhip ve Minyatür Sergisi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİMER) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde ebru, tezhip ve minyatür sergisi açıldı.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Ali Ericek Uygulama Camii avlusunda Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen sergi açılışına; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gökkır, AKİMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tabakoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Öztürk, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sergi, Büyük Beğeni Topladı

AKİMER Türk-İslâm Sanatları Kursu bünyesinde Ebru Bursalı ve öğrencileri tarafından hazırlanan ebru, tezhip ve minyatür eserlerden oluşan sergi, büyük beğeni topladı. Cuma Namazı sonrasında açılan sergiyi protokol üyelerinin yanı sıra cami cemaati de aylarca süren emek ve özveri ile hazırlanan kıymetli eserleri beğeniyle gezdiler.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/Y1Ma
    Önceki İçerikBAİBÜ THE Impact Ranking “Nitelikli Eğitim” ve “Açlığa Son” Kategorilerinde Türkiye’de En İyiler Arasında
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısına Katıldı