Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

13-14 Ocak tarihlerinde 3 oturum halinde yapılacak olan Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Final sınavlarının güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için düzenlenen toplantı Üniversitemiz Rektörlük makamında gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Koordinasyon Kurulu Bolu İl Koordinatörü ve Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Koordinasyon Kurulu Bolu İl Koordinatör Yardımcısı Murat Tok ve Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Sınav Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda sınav öncesinde ve sınav sırasında alınacak güvenlik önlemleri ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/h569
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Hikmet Arıncı’nın annesinin vefatı)
    Sonraki İçerikBAİBÜ Bülten 10. Sayı Yayında