Akademisyenlerimizden aile çalıştayına büyük katkı

Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bolu Ailenin Gücünü Konuşuyor çalıştayı Üniversitemiz akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çalıştaya Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Avcı, Bolu protokolü ile Bolu’da faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Coşkun: “Aile toplumun temelidir”

Açılış konuşmasını BAİBÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve çalıştay moderatörü Prof. Dr. Hamit Coşkun yaptığı çalıştay Bolu’da bir otelde gerçekleştirildi. Ailenin toplumun temeli olduğunu belirten Çoşkun, çalıştayda ailenin çok boyutlu olarak ele alınacağını, BAİBÜ akademisyenleri olarak bu önemli çalıştaya katkı vermekten dolayı gurur duyduklarını dile getirerek, faaliyetin hayırlara vesile olmasını diledi. Çoşkun konuşmasının ardından konuşmacı akademisyenleri davet etti.

Bolu Aile Çalıştayı’nda; “Aile Eşitlik ve Adalet” konusunda Dr. Öğr. Üyesi Fethi Kılıç, “Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah” konusunda Doç. Dr. Cengizhan Yıldırım, “Aile, Hayat Boyu Gelişim Öğrenme” konusunda Doç. Dr. Hikmet Yağlı Mavil, “Aile, Çevre ve İklim” konusunda Fatma Öztürk, “Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme” konusunda Prof. Dr. Hamit Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Cantürk Akben ve “Aile Odaklı Sosyal Hizmetler” konusunda Prof. Dr. Emre Şenol Durak konuşma ve moderatörlük yaptı.

Çalıştayın sonunda Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bolu Ailenin Gücünü Konuşuyor” çalıştayına katılanlara teşekkür belgesi verdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/6ib9
    Önceki İçerikBAİBÜ Sağlıkta Kalite Standartları Eğitimi / 04-06 Ekim 2023