Abant Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Yaratıcı Drama Topluluğunun organize ettiği Abant Tiyatro Günleri’nde “Hayat İçin Sanat” sloganıyla 14 – 19 Kasım tarihleri arasında 6 tiyatro oyunu sahnelenecek.

Son yıllarda ülkemizde ve Dünya’da yaşanan felaketlerin oluşturduğu tahribatı vurgulamak için “Hayat İçin Sanat” sloganını seçtiklerini belirten BAİBÜ Yaratıcı Drama Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Metin Akyüz “insanın insan olmasını ve insan kalmasını sağlayan bazı değerler vardır. Bunlardan biri de sanattır. Biz de sanatın bu gücüne inanıp Yaratıcı Drama Topluluğu olarak Abant Tiyatro Günleri etkinliğini insan kalma ve hayata tutunma çabası olarak gerçekleştirmeye karar verdik. Etkinliklerin gerçekleşmesinde büyük emek sarf eden Yaratıcı Drama Topluluğu öğrencilerime, başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’ya SKS Daire Başkanımız Bayram KAYA’ya  teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Abant Tiyatro Günleri 19 Kasım Pazar günü sona erecek.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/e3sg
    Önceki İçerikTıp Fakültesi öğrencilerimiz beyaz önlüklerini giydi
    Sonraki İçerikOlumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Engelli ve Hamile Personellerin İdari İzinli Sayılmaları