26 Eylül Arapça Yeterlik Sınavı listeleri ve bilgilendirme

BAİBU YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2023-2024 AKADEMİK YILI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME

• Sınav saatinden 15 dakika önce sınav salonunda bulununuz.
    • Yayınlanan sınıf listelerindeki sıraya göre oturunuz.
    • Sınava girerken Öğrenci Kimliğinizi ya da TC Kimlik Kartınızı yanınızda bulundurunuz.
    • Kurşun kalem ve silginizi getirmeyi unutmayınız.
    • Sınav başlamadan önce cep telefonlarınızı sessize alıp sınav sorumlusu öğretim elemanına teslim ediniz.
    • Optik formda gerekli alanları KURŞUN KALEMLE
    • Sınavın ilk 20 dakikasından sonra gelenler sınava alınmayacaktır.
    • Sınav iki oturumdan oluşmaktadır. Birinci oturum 10.00-11.30 saatleri; ikinci oturum 13.00-14.30 saatleri arasında yapılacaktır.
    • Sınav sonuçlarını Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.
    • Bu sınavda başarılı olanlar bölümlerine geçmeye hak kazanacaklardır. Yeterli puanı alamayanlar ise 3-4 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Seviye Tespit Sınavı’na girerek dil düzeylerine uygun sınıflara yerleştirileceklerdir.
    • Hazırlık eğitimi alacak öğrenciler için 2 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’da Bordo Salon’da Oryantasyon Toplantısı yapılacaktır. Öncesinde ders yoktur.

LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

Bilgilendirmeler için takip ediniz: Tıklayınız