2022 Projesi BİLKON Batı Karadeniz İlahiyat ve Toplum Bilimleri Konsorsiyumu Projesi II. Çağrı Başvuru Sonuçları

2022 BİLKON Batı Karadeniz İlahiyat ve Toplum Bilimleri konsorsiyumu Projesi Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği II. Çağrı Başvuru sonuçları aşağıda yer almaktadır. Bu kapsamda aşağıda yer alan bilgileri dikkatle okuyunuz.

• Değerlendirme, Akademik Not Ortalamasının %50’si ile Yabancı Dil Notunun %50’si, aynı akademik kademede daha önce Erasmus programından faydalanan öğrencilerden     -10 puan ve başvuru esnasında kabul mektubu sunan öğrencilere +10 puan eklenerek hesaplanmıştır.
    • Transkript not ortalamalarının yüzlük sisteme dönüştürülmesinde YÖK Dönüştürme Tablosu kullanılmıştır.
    • Sonuçlara ilişkin itirazlar 26.07.2023 tarihi saat 17:00’a kadar taranmış yazılı dilekçe ile erasmusintern@ibu.edu.tr adresine e-posta yoluyla iletilebilir.

Sonuç listesi için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için : BAIBU Erasmus Ofisi web sitesini ziyaret ederbilirsiniz

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/o6c6
    Önceki İçerik2022-2023erasmus+ gastronomi hareketlilik konsorsiyumu personel eğitim alma başvuru sonuçları (ıı. çağrı)
    Sonraki İçerik2022 Projesi Erasmus+ Programla İlişkili Olan Ülkeler ile KA131 Kısa Dönem Doktora Öğrenci Staj Hareketliliği I. Çağrı Başvuru Sonuçları