2022-2023erasmus+ gastronomi hareketlilik konsorsiyumu personel eğitim alma başvuru sonuçları (ıı. çağrı)

    2022 PROJESİ 2022-2023 AKADEMİK YILI ERASMUS+ GASTRONOMİ HAREKETLİLİK KONSORSİYUMU PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI (II. ÇAĞRI)

    2022 Projesi 2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Gastronomi Hareketlilik Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma seçim süreci tamamlanmıştır.

    Sonuç listesi için tıklayınız.

    • Hibeli olarak desteklenecek eğitim alma süresi toplam 5 gündür.
    • Gidiş ve dönüş seyahat günleri için hibe ödemesi yapılmayacaktır.
    • Eğitim alma faaliyetinin en geç 29 Şubat 2024 tarihine kadar gerçekleştirilmesi beklenmektedir.
    • Seyahat ücreti (distance calculator/mesafe hesaplayıcısına göre hesaplanarak) ödenecektir.
    • Personel eğitim alma faaliyeti, tam zamanlı bir faaliyettir ve tam gün eğitim alınan süreler için hibe ödemesi yapılır. Bu nedenle Personel Eğitim Alma Hareketliliği Anlaşmasında (Staff Mobility For Training – Mobility Agreement) eğitim alma programının gün bazında belirtilmesi gerekir. Hareketlilik anlaşması (mobility agreement) belgesinin, en geç 18 Ağustos 2023 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğü’ne iletilmesi gerekmektedir.
    • Personel eğitim alma hareketliliğinde, katılım sertifikasında yararlanıcının mücbir sebep göstermeksizin 2 günden az süre ile faaliyet gerçekleştirdiği görüldüğü durumlarda, faaliyet geçersiz kabul edilir ve yararlanıcıya herhangi bir hibe ödemesi yapılmaz. Hibe ödemesi yapılmış ise ödenen hibe geri alınır.
    • Planlanan faaliyetten daha az kalınması durumunda hibe iadesi yapılacaktır.
    • Seçim sonuçlarına itirazı olan personelin itirazını resmi şekilde 26 Temmuz 2023 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne eposta ile (erasmus@ibu.edu.tr) bildirmeleri gerekmektedir.
    • Hareketlilikten faydalanmak istemeyen personelin 18 Ağustos 2023 tarihi mesai bitimine kadar Erasmus Koordinatörlüğü’ne dilekçe ile bildirmesi gerekmektedir. Feragat dilekçesi örneğine https://erasmus.ibu.edu.tr/personel/dokuman-ve-formlar linkinden ulaşılabilir.

    İletişim için: Öğr. Gör. Özlem Yelda DİLMEN
    erasmus@ibu.edu.tr tel no. 8001

    Ayrıntılı bilgi için : BAIBU Erasmus Ofisi web sitesini ziyaret ederbilirsiniz

    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/uo41
    Önceki İçerik2022-2023 Erasmus+ İlahiyat ve Toplum Bilimleri (BİLKON) Hareketlilik Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma II. Çağrı Başvuru Sonuçları
    Sonraki İçerik2022 Projesi BİLKON Batı Karadeniz İlahiyat ve Toplum Bilimleri Konsorsiyumu Projesi II. Çağrı Başvuru Sonuçları