2021-2022 Bahar Dönemi Lisansüstü Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru Koşulları

Yatay geçiş başvuruları 31.01.2022-04.02.2022 tarihleri arasında ONLİNE yapılacaktır.

Başvurulara Enstitü Öğrenci İşleri tarafından mesai saatleri içerisinde onay verilecek ya da fark edilebilmesi halinde eksik-hatalı başvurular düzeltme için adaylara iade edilecektir. Online başvuru sistemine hatalı girilen verilerin (not ortalaması, mezuniyet koşulu, yabancı dil puanı, ALES puanı vb) sorumluluğu tamamen adaylara ait olup, Enstitümüzce herhangi bir düzeltme yapılması söz konusu olmayacak ve adayın başvurusu değerlendirme dışı bırakılabilecektir.

Adaylar başvurular sonuçlanıncaya kadar tüm süreci başvuru yaptıkları ekrandan takip etmekle sorumludur.

Başvuru Sistemine Yüklenmesi Gereken Belgeler ve Ayrıntılı bilgi için: Tıklayınız

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Dr. Öğr. Üyesi Ali YILMAZ’ın Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerik2021-2022 Bahar Dönemi Lisansüstü Eğitim Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları