2021-2022 Bahar Dönemi Lisansüstü Eğitim Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları

Başvurular 31.01.2022-04.02.2022 tarihleri arasında  ONLINE  olarak yapılacaktır (Saat 08:00’da başlayacak ve 17:00’da sona erecektir).

Başvurulara Enstitü Öğrenci İşleri tarafından mesai saatleri içerisinde onay verilecek ve/veya fark edilmesi halinde eksik-hatalı başvurular düzeltme için adaylara iade edilecektir. Online başvuru sistemine eksik/hatalı girilen verilerin/belgelerin (not ortalaması, mezuniyet koşulu, yabancı dil puanı, ALES puanı, alan içi / alan dışı başvuru vb)  sorumluluğu tamamen adaylara ait olup, Enstitümüzce herhangi bir düzeltme yapılması söz konusu olmayacak ve adayın başvurusu değerlendirme dışı bırakılabilecektir.

Adaylar başvuruların başından sınav sonuçlanıncaya kadar tüm süreci başvuru yaptıkları ekrandan takip etmekle sorumludur.

Başvuru Sistemine Yüklenmesi Gereken Belgeler, Sınav Tarihi, Saati ve Yeri ve Ayrıntılı bilgi için: TIKLAYINIZ

Başvuru için TIKLAYINIZ

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan”Lisansüstü Eğitim Protokolü”

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü