18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü kutlu olsun

109’uncu yıldönümünü büyük bir gurur ve kıvançla idrak ettiğimiz Çanakkale Zaferimiz, topyekûn bir milletin inanç, azim ve kahramanlığıyla örülüp, vatanın ve mazlum coğrafyaların kaderini değiştirmiş ve destan niteliği kazanmış bir zaferdir.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak bu inançla ülkemizi her zaman daha ileriye taşımak ve bağımsızlığımızı her alanda güçlendirmek için gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye devam edeceğiz.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Çanakkale Deniz ve Kara Savaşları Komutanları, askerleri ve İstiklâl Mücadelesinde, canlarını feda ederek bu güzel vatanı bizlere emanet eden bütün şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Ruhları şad olsun.

Prof. Dr. Mustafa Alişarlı

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/mchi
    Önceki İçerikSanayi ve Teknoloji Bakanımız ve ilk Türk Astronotumuz gençlerle buluştu