Üniversitemizin Kurucusu İzzet Baysal’ı Rahmetle Anıyoruz

Üniversitemizin kurucusu, büyük hayırsever merhum İzzet Baysal, vefatının 14’üncü yıl dönümünde Üniversitemizde düzenlenecek etkinliklerle anılacak.
    Anma etkinlikleri kapsamında ilk olarak İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, tüm yönleriyle İzzet Baysal’ı anlatacak. İzzet Baysal Felsefesini Anlama ve Yaşatma Topluluğu’nun (İBAF) düzenlediği söyleşi, yarın saat 14.00’te Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleşecek. İBAF ayrıca, 5 Mart Çarşamba günü bir anma yürüyüşü gerçekleştirecek. Saat 13.00’te AİBÜ Kültür Merkezinin önünden başlayacak yürüyüş, anıt mezarda sona erecek.
    5 Mart Çarşamba günü ilk tören, saat 14.00’te merhum İzzet Baysal’ın anıt mezarında Bolu protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek. Anıt mezarda yapılacak konuşmalar ve okunacak hatim duasının ardından Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecek programla, İzzet Baysal Vakfı tarafından uluslararası yayın yapan öğretim elemanlarına ödülleri verilecek. Programda ayrıca Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Akademisyenlerin Dilinden İzzet Baysal’ belgeselinin gösterimi yapılacak.
    Öte yandan, anma etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz yıl sosyal medyada ‘#KalbimizdesinİzzetBaysal’ etiketi ile yapılan etkinlik bu yıl da devam edecek.

Önceki İçerikAB Projesinin Sertifika Töreni AİBÜ’de Yapıldı
    Sonraki İçerikİBV Başkanı Ahmet Baysal, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’u Ziyaret Etti