TUS’ta Türkiye 4’üncüsü Olan Mezunumuza Rektör Coşkun’dan Ödül…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, 2013 yılı sonbahar döneminde yapılan Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) Türkiye 4’üncüsü olan öğrencimiz Dr. Ufuk Ürdem’e tablet bilgisayar hediye etti.

Üniversitemiz 2013-2014 Akademik Yılı açılış töreninde Rektör Coşkun, Dr. Ufuk Ürdem’i kutlayarak teşekkür plaketi verdi ve mezun öğrencimize tablet bilgisayar hediye etti. 2012-2013 eğitim öğretim döneminde Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Tıp Fakültesi’nden dönem 1’incisi olarak mezun olan öğrencimiz Dr. Ufuk Ürdem, sonbahar döneminde gerçekleştirilen Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda da (TUS) 8 bin 571 aday arasından Türkiye 4’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Önceki İçerikGerede’de Uluslararası Sempozyum Düzenleniyor
    Sonraki İçerikAİBÜ Uluslararası Bir Konferansa Daha Ev Sahipliği Yapıyor