Prof. Dr. Coşkun, BTSO’ya İade-i Ziyarette Bulundu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ile Meclis Başkanı Gökhan Yaman’a iade-i ziyarette bulundu.
    İlk olarak BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman’ı ziyaret ederek bir süre görüşen Rektör Prof. Dr. Coşkun, ardından BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş’i de makamında ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
    BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Gökhan Yaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir süre önce Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Hayri Coşkun’u makamında ziyaret ederek tebrik etmişlerdi.

Önceki İçerikRektör Coşkun, İl Emniyet Müdürü Kızılkaya’ya Yeni Görevinde Başarılar Diledi
    Sonraki İçerikProf. Dr. Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri…