Prof. Dr. Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri…

Bolu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yıldız, İl Defterdarı Zekai Dede ile İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Hayri Coşkun’u makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.
    Rektör Coşkun’la makamında bir süre görüşen Jandarma Albay Cengiz Yıldız, Coşkun’u kutlayarak görevinde başarılar diledi.
    Bolu İl Defterdarı Zekai Dede ise Prof. Dr. Coşkun’a başarılar dileyerek görevinin ilimize ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne hayırlı olmasını temenni etti.
    Bolu İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da Rektör Coşkun’u tebrik etti ve görevinin hayırlı olmasını diledi. Prof. Dr. Coşkun’da bir süre önce Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasından dolayı Çavuşoğlu’nu kutladı.

Önceki İçerikProf. Dr. Coşkun, BTSO’ya İade-i Ziyarette Bulundu
    Sonraki İçerikKaymakamlar Rektör Coşkun’u Tebrik Ettiler