Mimarlık Öğrencileri Yazı Yarışmasında AİBÜ’ye Ödül

Üniversitemiz Mimarlık Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Ömer Yeşildal, Mimarlar Derneği 1927 tarafından düzenlenen Mimarlık Öğrencileri Yazı Yarışmasında ödül aldı. 2012 yılı sonunda tamamlanan ve ödül töreni geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen “İmge mi Mimarlık mı? / İmge-Kent-Meta” konulu yarışmada, Yeşildal’ın yazısı, Yayınlanmaya Değer Bulunan Yazılar arasında seçildi.

İsmini mezuniyet aşamasında bulunan ya da yüksek lisans eğitimine devam eden öğrencilerle birlikte ödül kazananlar arasına yazdıran Ömer Yeşildal, sergilemiş olduğu başarıyla, üniversitemizi ve Mimarlık Bölümü’nü de başarıyla temsil etti. Ömer Yeşildal, ayrıca, geçtiğimiz aylarda sonuçlanan “İnsanlara Yeşil Binaların ve Yeşil Kentlerin Gerekliliği Nasıl Anlatılır?” konulu lisans öğrencileri arası fikir yarışmasında da Mansiyon Ödülü kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Önceki İçerikLabirent Çözen Robot: İBUL
    Sonraki İçerikParametrik Tasarım AİBÜ’de