Üniversitemizde YÖK Kalite Değerlendirme Süreci Başladı

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı, Üniversitemizde, Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği kapsamında eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idarî hizmetlerin iç ve dış kalite güvencesi ve akreditasyon süreçlerini kapsayan değerlendirme çalışmalarına başladı.

Prof. Dr. Oğuz Borat başkanlığında Prof. Dr. İsmail Bircan, Prof. Dr. Asaf Varol, Prof. Dr. Nihat Zafer Utkan, Doç. Dr. Yılmaz Aral ve Melek Bilge Pınarbaşı’dan oluşan değerlendirme takımı, ilk olarak Rektör Vekili Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi’yi makamında ziyaret ettiler. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Coşkun’un sunumunun ardından Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı başkanlığında Senato Üyeleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Önceki İçerikAİBÜ’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Düzenlendi
    Sonraki İçerikMühendislik Mimarlık Fakültesi, Plazma Kesim CNC Cihaz Tasarlayıp Üretti