Üniversitemizde 7 yeni lisans ve önlisans programı açıldı

Yeni dönemde ilk öğrencilerine kavuşmanın heyecanını yaşayacak Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 40, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü 30 ve İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 30 kontenjana sahip.

Lisans bölümlerinde olduğu gibi ilk öğrencilerine ‘Hoş geldiniz’ demeye hazırlanan önlisans programları Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi, Mengen Meslek Yüksekokulu Pastacılık ve Ekmekçilik ile Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Bitki Koruma ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler’in 30’ar kontenjanı bulunuyor.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ailesi olarak, 25 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak YKS tercihlerinin sonuçlarına göre, siz değerli öğrencileri bu büyük ailenin bir üyesi olarak görmekten mutluluk ve gurur duyacağız. Tüm adaylara, eğitim ve kariyer hayatlarında başarılar dileriz.

Bu önemli karar için, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak YÖK Yürütme Kurulunun Sayın Üyelerine ve YÖK Başkanımız Sayın Prof.Dr. Erol ÖZVAR’a şükranlarımızı arz ediyoruz.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/pk0r
    Önceki İçerikBağımlılıkla mücadelede yeni adımlar