Yemek Bursu Başvuru Hk. Duyuru

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında maddi imkanı yeterli olmayan veya başarılı öğrencilere Yemek Bursu verilecektir. Öğrencilerin yemek bursundan yararlanabilmesi için; Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yemek Bursu Yönergesi kapsamında Yemek Bursu Başvuru Formunu doldurarak ve formda istenilen belgeleri ekleyerek öğrenim gördükleri birime başvurmaları gerekmektedir.

* Yemek Bursu Başvuru Tarihi : 25 Ekim 2021 – 05 Kasım 2021

* Yemek Bursu Başvuru Yeri: Öğrenim görülen birim.(Enstitü/ Fakülte/ Yüksekokul/ Meslek Yüksekokulu)

* Yemek Bursundan yararlanmaya hak kazanan öğrencilerimiz web sayfamızdan duyurulacaktır.

Yemek Bursu Başvuru Formu

Bilgi İçin: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yemek Bursu Yönergesi

Önceki İçerikİŞKUR İl Müdürü Yalçın ile Bolu Gençlik Merkezi Müdürü Şimşek’ten Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikMoldova Comrat ve Ürdün Yarmouk Üniversitelerinin Akademisyenleri, Erasmus+ Kapsamında BAİBÜ’ye Geldi