Yaz spor okulu kayıtları devam ediyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Spor Bilimleri Fakültesi iş birliği ile Yaz Spor Okulu programı 10 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yaz Spor Okulu hafta içi Salı-Çarşamba-Perşembe günleri gerçekleştirilecek olup 6 hafta devam edecektir. Hafta içi üç gün saat 13.30 da başlayacak olan etkinlikler 16.30’a kadar sürecektir.

Her öğrenci satranç etkinliğinin yanında iki sportif branş seçimi yaparak eğitim programına devam edecektir. Futbol, Basketbol, Tenis ve Satranç etkinliklerinden oluşan programda her öğrenci üç başlık altında programa dahil olacaktır.

Her hafta üç gün üç saat şeklinde sürecek olan program toplam 54 saat devam edecektir.

Yaz Spor Okuluna 8-12 yaş arası tüm öğrencilerimiz başvuru yapabilir.

Program ücreti 3000 tl’dir. Program başladıktan sonra ücretler ile ilgili bilgi verilerek tarafınıza gönderilen hesaba yatırılması istenecektir ve dekont  sezin.kuleli@ibu.edu.tr  adresine gönderilecektir.

Ödeme 15 Temmuz 2023 (ilk taksit) 15 Ağustos 2023 (ikinci taksit) tarihlerini geçmeyecek şekilde iki taksit olarak yapılabilmektedir. Ödeme bilgileri sisteme kayıt yapıldıktan sonra ve eğitim programı başlamadan hemen önce mail ve sms yolu ile tarafınıza bildirilecektir.

Aşağıdaki link üzerinden kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Yapmak İçin

Bilgi İçin: sezin.kuleli@ibu.edu.tr