SUYAM / Web Tasarımı ve Programlama Kursu (PHP) / Başvuru için son üç gün

Merkezimiz bünyesinde Web Tasarımı ve Programlama Kursu (PHP) eğitimi başlayacaktır.
    Bu sertifika programı web tasarımı ve web programcılığı konularında bilgisi olmayan veya mevcut bilgilerini geliştirmek isteyen kişileri, sıfırdan başlayarak ileri seviyelere kadar, uygulamayı baştan sona geliştirebilir düzeye getirmeyi amaçlamaktadır.
    Başvuru yapmak için ⇓

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Programın Amacı

Bu sertifika programı web tasarımı ve web programcılığı konularında bilgisi olmayan veya mevcut bilgilerini geliştirmek isteyen kişilerin, sıfırdan başlayarak ileri seviyelere kadar uygulamalı örnekler yaptırılarak, bu kişileri bir uygulamayı baştan sona geliştirebilir düzeye getirmeyi amaçlamaktadır.

Programın Kapsamı

Sertifika programı kapsamında HTML, PHP, Veri tabanı ve Açık kaynak CMS sistemleriyle ilgili uygulamalı eğitimler verilecektir. Toplam 9 hafta sürecek olan program 8 hafta boyunca haftada 3 gün (Pazartesi -Çarşamba – Cuma) 3’er saat ve son uygulama geliştirme haftasında da 2 gün 4’er saat olarak yapılması planlanmaktadır.

Bu sertifika programı bir uygulamalı eğitim süreci olduğundan kursun amacına tam anlamıyla ulaşılabilmesi için ders sırasında yapılan örneklerin bireysel olarak farklı şekillerde denenmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle kursa katılacak kişilerin temel düzeyde özelliklere sahip bir bilgisayarının olması önerilir.

Program kapsamında HTML işaretleme dilinin yapısı, PHP web programlama dili ve veritabanlarının çalışma prensibi hakkında temel düzeyden ileri düzeye kadar örnekleriyle birlikte bilgiler verilecektir. Aynı zamanda kursiyerlerimiz hem süreç içinde uygulama örnekleri ile hemde kurs sonunda yeni bir proje geliştirme çalışması ile öğrenilen bilgilerle bir ürün ortaya çıkarabilecektir.

Kurs tamamlandığında kursiyerlerimiz bir web sitesinin arka planını değerlendirebilir durumda olacaktır. Aynı zamanda kendisi veya başkasına ait herhangi bir web sitesinin tasarımı ve kodlamasını yapabilir hale gelecektir.

Kurs kapsamı ve içeriğiyle ilgili sormak istediklerinizi kursu verecek öğretim elemanımıza sorabilirsiniz.

• Öğretim elemanı E-Posta Adresi: yunusozdemir@ibu.edu.tr
    • Kurs işleyişi ile ilgili SUYAM yetkilisinden bilgi alabilirsiniz.
    • SUYAM: Öğretim Görevlisi Sezin ÇATANA KULELİ
    • TEL: (374) 254 10 00 – (8070) sezin.kuleli@ibu.edu.tr

*Kurs ücretleri eğitimin başlangıcından sonra yatırılacaktır.

Kesin kaydınızın gerçekleşmesi için sizinle irtibata geçilecektir.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Program Değerlendirme

Kurs sürecinde yapılan etkinlikler ve ödevler süreç değerlendirme olarak puanlanacaktır. Ayrıca kurs sonunda yapılması beklenen proje ödevi bulunmaktadır. Proje ödevi + kurs içi süreç değerlendirme puanı toplandığında 100 üzerinden 60 puan alan kursiyerlerimiz, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından hazırlanmış Web Tasarım ve Programlama Sertifikasını almaya hak kazanacaktır. Bu sertifika resmi bir belge olup özel veya resmi kurumlar tarafından üniversitemizin kurumsal sertifika sistemi üzerinden doğrulanabilmektedir.

Ön Başvurular

Programa yapılan ön başvurular kesin kayıt niteliği taşımamaktadır. Ön kayıt formu katılımcı kontenjanına ulaştığında sertifika programı açılacaktır. Kursun daha etkili ve verimli geçebilmesi nedeniyle belirlenen bu katılımcı kontenjanı üst sınır olarak kabul edilmektedir. Bu kontenjan dolduktan sonra yapılan başvurular kursun bir sonraki grubuna dahil edilecek olup bir sonraki grup kontenjan tekrar dolduğunda açılacaktır.

Kurs İçeriği ve ayrıntılı bilgi için : TIKLAYINIZ

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/0l3d
    Önceki İçerikOkullarda Finansal Okuryazarlık Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi Çalıştayı gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikKARMER’den oryantasyon toplantısı