Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulunda Geleneksel Gıda Şenliği

    Üniversitemiz Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulunda, Gıda İşleme Bölümünün katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “Geleneksel Gıda Şenliği” programı gerçekleştirildi.

    Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Çoşkun Karaca, Üniversitemiz Senato Üyeleri, Genel Sekreter İhsan Ağcan,  Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Öztoprak, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve Bolu protokolü ile öğrenciler katıldı.

    Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan açılış konuşlarının akabinde folklor gösterisi ve geleneksel gıda stantların gezilmesi ile devam etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı folklor ekibine teşekkürlerini sunarak etkinliğe katkı sağlayan tüm firmalara teşekkür belgelerini verdi.

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeniçağa Kampüsü’nün ev sahipliğini yaptığı Geleneksel Gıda Şenliğinde; Bolu’da faaliyet gösteren firmalar ve öğrencilerin farklı yöreleri temsilen kendilerinin hazırladıkları gıdalar,  etkinliğe katılan tüm misafirlere sunuldu. Geleneksel ürünlerin tadımlarının yanı sıra, etkinliğe katılan protokole ve tüm misafirlere yemek ikramları da yapıldı.

    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/upm8
    Önceki İçerikSivil Savunma ile Afet ve Acil Durumlar Eğitimi
    Sonraki İçerikSeben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni / Davetiye