Üniversitemizin paydaş olduğu Marmara Kariyer Fuarı başladı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından koordine edilen Marmara Kariyer Fuarı (Marmarakaf) Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

Üniversitemizin de paydaşı olduğu fuara toplam 15 üniversite katılım sağladı. Katılımcı kurumlar ve işletmelere nitelikli insan kaynağı yetiştirme ve temin etme konusunda destek sunmayı amaçlayan Marmarakaf, katılımcılara mesleklerle ilgili detaylı bilgi alma, kariyer planlarını oluşturma, bölgedeki birçok şirketle tanışma, kendi markalarını oluşturma ve girişimcilik konularında düşüncelerini firma kurum ve kuruluşlarla paylaşma fırsatı sunuyor.

Fuara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Paydaş üniversitelerin rektörleri, Üniversitemiz Kariyer Merkezi personeli ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Fuar alanında Üniversitemizin tanıtımını yapmak amacıyla kurulan standımız yoğun ilgi gördü. Standımızı Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ziyaret etti. Fuarla ilgili konuşan Rektör Alişarlı 2019 yılından bu yana gerçekleştirilen ve 2022 yılında ev sahipliğini yaptığımız kariyer fuarlarının ülkemize hayırlı olmasını temenni edip Üniversitemizi temsil eden stantta bulunan Üniversitemiz personellerine kolaylıklar diledi. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının 11 bölgede icra ettiği bu fuarların öğrencilerimize faydalı olacağını düşünüyorum, dedi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/yut8
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Doç. Dr. Fatma DAVARCIOĞLU ÖZAKTAŞ’ın Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerikÜniversitemiz ile Karabük Üniversitesi arasında protokol imzalandı