BAİBÜ, TEKNOFEST 2023’te büyük ilgi gördü

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Cumhuriyetin 100’üncü yılında ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kapılarını 8’inci kez teknoloji ve bilim meraklılarına açan TEKNOFEST 2023’de yerini aldı. Üniversitemizin paydaşı olduğu milli teknoloji hamlesi TEKNOFEST bir çocuk bir uçağa dokunabilsin mottosuyla gerçekleştirilen uzay ve teknoloji festivali 3 Eylül’de sona erdi.

Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi öğrencileri tarafından tasarlanan Ayvaz Elektromobil, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Baysal Teknoloji Takımı’mızca geliştirilen Seedrone ve BAİBÜ NÜRDAM tarafından üretilen radyasyon dedektörleri ile katıldığımız festivalde Üniversitemizin standı yoğun ilgi gördü.

Üniversitemiz öğrencilerinin geliştirdiği projeler yoğun ilgi görürken öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz TRT Radyo, NTV ve DHA gibi ulusal medya organlarına röportaj vererek projelerini anlattılar. 7’den 70’e herkesin yoğun bir şekilde katılım sağladığı uzay ve teknoloji festivalinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı festival boyunca standımızı ve TEKNOFEST ekibimizi yalnız bırakmayarak ziyaretçilerle yakından ilgilendi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/mbl6
    Önceki İçerikDeneme erişimi: Military big data veri tabanı