Üniversitemiz Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleriyle iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol imza törenine BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. İdris Türel, Öğr. Gör. Songül Yorgun ve Özel Çağsu Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Figen Ünlü katıldı.
İmzalanan protokol kapsamında, ilk etapta Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri öğrencilerine yönelik Fatma Hatun ve Çağsu Hastanelerinde ders uygulamaları gerçekleştirilecek. İlerleyen süreçte ise farklı alanlarda iş birliğinin devam etmesi planlanıyor.
Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Demir ise, iş birliğinin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür edip imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iş birliğinin üniversitenin eğitim faaliyetlerine büyük katkı sağlayacağını belirtti ve sürecin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.