Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

BAİBÜ ailesi akademik ve idari personeli bayramlaşma töreni için bir araya geldi. Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleştirilen törene BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, rektör yardımcıları, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, daire başkanları, öğretim üyeleri ve idari personel katıldı.

Törende yaptığı konuşmada Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Ramazan-ı Şerif Ayı’nın bereketi ardından gelen Ramazan Bayramı’nın tüm Müslüman aleminde olduğu gibi ülkemizde de büyük neşe ve sevinç içinde kutlandığını, birlik ve beraberliğin simgesi bayramların kültürümüzde müstesna bir yeri olduğunu altını çizdi. Alişarlı; “Tüm BAİBÜ Ailesinin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara erişmeyi Yüce Rabbimden diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Bayramlaşma sonrasında tatlı ikramında bulunuldu.

Önceki İçerikKocaeli Üniversitesi Rektörü, Alişarlı’yı Ziyaret Etti
    Sonraki İçerikAnneler Günü Kutlama Mesajı