Üniversitemiz öğrencileri, 13. Kocaeli Kitap Fuarı’na katıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Medeniyet Yolunda Okurlar Topluluğu, Anadolu Mektebi Kültür ve Edebiyat Topluluğu ve Nizam Fikir Kültür Topluluğu, 07-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 13. Kocaeli Kitap Fuarı’na katıldı.

Medeniyet Yolunda Okurlar Topluluğu bünyesinde farklı bölümlerde eğitimlerine devam eden değerli gençlerimizle birlikte gerçekleştirilen etkinlik, “Kağıttan Dünyaların Keşfi” mottosuyla düzenlendi. Bu etkinlik sayesinde gençlerimizin okuma alışkanlıklarının arttırılması, kültür ve edebiyat alanlarına olan ilgi ve alakalarının yönlendirilmesi hedeflendi.

Kitap Fuarı etkinliğine katılan öğrencilerimiz, etkinlik kapsamında alanında uzman yazarlar, akademisyenler ve şairlerin bulunduğu etkinliklere katıldılar.

Bu sayede gençlerimiz, kendilerini yetiştirmek ve bilgi birikimlerini artırmak adına önemli fırsatlar elde etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/uml1
    Önceki İçerikYükseköğretim Kurulu ve tüm üniversiteler tarafından yayımlanan ortak bildiri
    Sonraki İçerikOsmanlı’dan Günümüze Muhtarlık paneli düzenlendi