Üniversitemiz Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Senatosu Üyelerine Teşekkür Belgesi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Senatosu üyeleri, Üniversitemizin misyon ve vizyonu doğrultusunda düzenledikleri başarılı faaliyetler ve öğrencilerimizin bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimlerine sağladıkları katkılar nedeniyle Rektörlüğümüz tarafından düzenlenen yemekte ağırlandı.

Üniversitemizin Sosyal Tesisinde düzenlenen yemeğe; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Genel Sekreter İhsan Ağcan ve Öğrenci Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül ile öğrencilerimiz katıldı.

Yemeğin sonunda, Öğrenci Konseyi üyelerine, verimli ve çözüm odaklı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Önceki İçerik“Dokumayı Deneyimle” Dokuma Çalıştayı
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Anne ve Anne Adaylarına Gıda Güvenliği Eğitimi Verdi