Üniversitemiz Kadrolarına Yerleştirilen Adayların Atamaları Hakkında Duyuru

• Aday Başvuru Formu
    • Aday Öz-geçmiş Formu
    • 2828 SK Yerleştirme Belgesi
    • Diploma (Aslı Ya Da Noter Tasdikli Sureti Ya Da Mezun Olduğu Okuldan “Aslı Gibidir” Yapılmış Sureti.)
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
    • Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden Memur Olarak Görev Yapabileceği Gösterir
    • Adli Sicil Kaydı
    • Fotoğraf (8 Adet)
    • SSK, Bağ-Kur Veya Emekli Sandığına Tabi Çalıştıysa Hizmet Dökümü
    • Güvenlik Soruşturması Formu (2 Adet Ve Bilgisayar Ortamında Doldurulması Gerekmektedir)

Evrak Teslim Yeri: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şubesi / Bolu

Telefon : (374) 254 10 00 Dahili: 1077 – 1176 – 1177 –  1120

Başvuru Tarihleri: 06.11.2019 – 21.11.2019

Açıklanan sonuçlara göre üniversitemiz kadrolarına yerleştirilen adayın dikkatine;

Devlet personel başkanlığınca 06/11/2019 tarihinde açıklanan 2828 sayılı sosyal hizmetler kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında sosyal hizmet modellerinden yararlanan hak sahiplerine ilişkin kura sonuçları devlet personel başkanlığınca 06/11/2019 tarihinde açıklanmıştır.  Açıklanan sonuçlara göre, üniversitemize yerleştirilen adayın hazırlaması gereken evrak ve örnek dilekçe aşağıda yer almaktadır:

Önceki İçerikTÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Destekleme Başvuruları Başladı
    Sonraki İçerikTopluluk Başkanları ve Yardımcılarının Dikkatine!