Üniversitemiz güvenlik görevlilerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nden eğitim

Genel kolluk kuvvetleri ile özel güvenlik görevlileri arasında iş birliği kapsamında Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Üniversitemiz güvenlik görevlilerine eğitim verdi.

11 – 12 Ekim 2023 tarihlerinde Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğünün koordine ettiği eğitim Üniversitemiz Kültür Merkezi Pembe Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Bolu İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve eğitim verecek uzmanları ile BAİBÜ İdari Mali İşler Daire Başkan Vekili Öğr. Gör. Mustafa Demirel’in yanı sıra Üniversitemizde görev yapan güvenlik görevlileri katıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Güvenlik Görevlileri Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Büro Amirliği birimlerinde görev yapan uzmanlar; özel güvenlik hukuku, genel kollukla ilişkiler ve KAAN Uygulaması, güvenlik farkındalığı, etkili iletişim ve öfke kontrolü, kitle psikolojisi, genel kollukla ilişkiler, asayiş hizmetleri, uyuşturucu madde bilgileri ve terörle mücadele konularında iki gün boyunca eğitim verecekler.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/p4h7
    Önceki İçerik“Dijital Çağda Spor Medyası” Söyleşi
    Sonraki İçerikGerede Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu / 3-4-5 Kasım 2023 / BOLU / Gerede