Üniversite adaylarını tanıtım standımıza bekliyoruz

30 yılı aşkın akademik ve idari birikime sahip, ülkemizin en köklü ve seçkin üniversitelerinden biri olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) başarıyla geçip geleceğine yön vermeye çalışan üniversite adaylarına, 8 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek tercih sürecinde destek oluyor.

Üniversite adaylarını, 28 Temmuz – 8 Ağustos 2023 tarihleri aralığında her gün 13.00 – 20.00 saatleri arasında Bolu’nun bölgeye açılan önemli duraklarından biri olan Highway AVM’de kurulan standımıza bekliyoruz.

Üniversite adayları, stantta görev yapan akademik ve idari personelimizden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin fakülte ve yüksekokulları, fiziki yapısı, akademik ve idari birikimi, Ar-Ge faaliyetleri ve projeleri, yurt ve yemek olanakları, Erasmus+, Farabi ve Mevlana öğrenci değişim programları ve ulaşım gibi benzeri birçok konuda bilgi alabilirler.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/w327
    Önceki İçerikMuharrem ayı vesilesiyle aşure dağıtıldı
    Sonraki İçerikÜniversite Tercih Rehberi / YeniŞafak