Türk Kızılay’ından BAİBÜ’ye “Kurumsal Kan Bağışçısı” Altın Beratı ve Plaketi

Merkez yerleşkesinde düzenli kan bağışı kampanyası yaparak, ülkemizin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin karşılanmasına büyük destek sağlayan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Türk Kızılay’ı tarafından “Kurumsal Kan Bağışçısı” plaket ve beratına layık görüldü.

Türk Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, Düzce Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Hakan Bahadır, Bolu Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Nur Dal ve Türk Kızılay Bolu Şubesi personeli Esin Kübra Tiryakiol, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

BAİBÜ’ye Kurumsal Kan Bağışçısı Altın Beratı ve Plaketi Takdim Edildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kızılay’a her zaman destek veren kurumların başında geliyor. Üniversitemiz kan stoklarının azalmaması ve düzenli kan bağışı yapılmasını sağlamak amacıyla Kan Dostum Kampanyasıyla da çok sayıda bağışçıya ulaşmıştı. BAİBÜ’nün bu destekleri sonucunda “Kurumsal Kan Bağışçısı” altın beratı ve plaketini Başkan Kınacı tarafından Rektör Alişarlı’ya takdim edildi.

Rektör Alişarlı, Başkan Kınacı’ya ziyaretlerinden ve layık görülen berat ve plaketten dolayı teşekkür etti. BAİBÜ ailesi olarak Kızılay’a her zaman destek olacaklarını Kızılay’ın hem yurt içinde hem de yurt dışında yaptıkları faaliyetleri ve başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Önceki İçerikMoldova Comrat ve Ürdün Yarmouk Üniversitelerinin Akademisyenleri, Erasmus+ Kapsamında BAİBÜ’ye Geldi
    Sonraki İçerikBAİBÜ Destekli “Kariyerine Işık Tut” Projesi, Türkiye 2’ncisi Oldu