Türk Halk Müziği Topluluğu BATIKAF Açılış Konseri

24#BATIKAFsanat

Dr. Öğr. Üyesi Can DOĞAN tarafından, BaKÜB Sanat Etkinlikleri Çalışma Grubu Koordinatörü Prof.Dr.Ahmet Serkan ECE katkılarıyla hazırlanan “Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Türk Halk Müziği Topluluğu BATIKAF Açılış Konseri”, sizler için düzenleniyor!

“[…] toplumun sanatsal duyarlılığını arttırmak ve bölge üniversitelerinin öğretim üyelerinin sanatsal paylaşımlarını sunmak amacı ile Batı Karadeniz Kariyer Fuarı paydaşları ile birlikte oluşturduğu BaKÜB Türk Halk Müziği Topluluğu’nun “Açılış Konseri”ni de sizlerle buluşturmaktan ayrıca kıvanç duyuyoruz.” BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa ALİŞARLI Bu eşsiz konser için hepinizi BATIKAF’a bekliyoruz.

Sınırlı sayıda kontenjanda yerinizi bugün almalısınız; yetenekkapisi.org

@tccbiko @nese.gulmezz @yetenekapisi @yetenekheryerde @ibuajanda @baibukarmer

Önceki İçerikBAİBÜ ve İHÜ Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    Sonraki İçerikMSÜ Öğrenci Aday Belirleme Sınavı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi