TÜİD Bolu İl Temsilciliği’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

İlahiyat Fakülteleri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, “İlahiyatlı” kültürünü yaşatmak ve lisans eğitimine devam eden öğrencileri desteklemek amacıyla kurulmuş Türkiye İlahiyatlar Derneği’nin (TÜİD) Bolu İl Temsilciliği üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aynı zamanda Üniversitemizde İlahiyat Fakültesi’nde eğitim gören öğrencilerimiz Türkiye İlahiyatlar Derneği Bolu İl Temsilcisi Nuriye Tekin, Temsilci Yardımcısı Ömer Faruk Başkal ve üyeler Kübra Üren, Hayrunnisa Altınbıçak ve Abdulmecit Taştan ile Eğitim Fakültesi öğrencimiz Yusuf Sezer Korkmaz, Rektör Alişarlı’yı makamında ziyaret ederek, Üniversitemizde “İlahiyat” alanında bir öğrenci topluluğu kurulmasına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/kupg
    Önceki İçerikAk Parti Gençlik Kolları’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret