TÜBİTAK Projesi Tanıtım Semineri “Cyberlindnera Fabianii İle Biyosürfektan Üretimi”

📢 SÜRFEKTANLAR VE BİYOSÜRFEKTANLAR: “CYBERLINDNERA FABIANII İLE BİYOSÜRFEKTAN ÜRETİMİ” 🧪

🗓️ 31 Mayıs 2023, 13.30-15.00 📍 Çevrimiçi Microsoft Teams: Toplantı Bağlantı Adresi

📚 Yürütücü Prof. Dr. Seda Karasu Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Elif Berna Olutaş ve Arş. Gör. Dr. Kübra Eryaşar Örer tarafından TÜBİTAK-1001 programı kapsamında desteklenen “Yerel Cyberlindnera fabianii Suşu ile Biyosürfektan Üretimi ve Fonksiyonel Özelliklerinin Araştırılması” başlıklı 120O484 numaralı proje çerçevesinde planlanmış bir toplantıdır.

🔬 Biyosürfektanlar üzerine yapılan bu önemli toplantıda, Cyberlindnera fabianii’nin kullanımı ve fonksiyonel özelliklerinin araştırılması ele alınacaktır.

🌐 Katılım sağlamak ve bilgi edinmek için toplantıya tıklayabilirsiniz. Unutmayın, geleceğin sürdürülebilir teknolojilerini keşfetmek için bu fırsatı kaçırmayın!

#Sürfektanlar #Biyosürfektanlar #Cyberlindnerafabianii #BiyosürfektanÜretimi #TÜBİTAK #Toplantı #SedaKarasuYalçın #ElifBernaOlutaş #KübraEryaşarÖrer #BilimselAraştırma #SürdürülebilirTeknolojiler

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/8mJh
    Önceki İçerik2022 – 2023 Bahar Yarıyılı Kütüphane Kullanıcı Memnuniyeti Anketi
    Sonraki İçerikBolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Devir Teslim Ve Açılış Töreni