TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Öğrencilerimizle Buluşuyor

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, 20 Nisan 2022 günü öğrencilerimizle iftar programına katılıp sonrasında “Gençler Niçin Ar-Ge Süreçlerinde Yer Almalı?” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek.

TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan Mandal 20 Nisan 2022 günü üniversitemizi ziyaret ediyor. TÜBİTAK Başkanı, geçtiğimiz Mart ayında üniversitemiz ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’na (BATIKAF 2022) son anda programında meydana gelen değişiklik nedeniyle katılım sağlayamamış ama öğrencilerimize en kısa zamanda üniversitemizi ziyaret edeceğinin sözünü vermişti.

Bu kapsamda düzenlenen program; TEKNOFEST 2022’ye üniversitemizden katılacak olan öğrenci ekipleri ve bu ekipleri destekleyen sponsorlar başta olmak üzere Üniversitemizde halihazırda TÜBİTAK proje yürütücülüğü yapan öğretim elemanları, bu projelerde bursiyer olarak görev alan lisansüstü öğrenciler, TÜBİTAK BİDEB 2209 kapsamında projeleri desteklenen lisans öğrencileri ve bu öğrencilerin danışmanlığını yapan öğretim elemanları, Proje Destek Ofisi (PDO) Yönetim Kurulu üyeleri, Ar Ge alt komisyon üyeleri, BATIKAF düzenleme kurulunda görev alan öğretim elemanları ile fuar süresince görev alan lisans öğrencimizin katılımlarıyla düzenlenecektir.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Dr. Öğr. Üyesi Düzgün Çakırca’nın Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerikAv. Fikret Çıracı’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret