TÜBİTAK-ARDEB 2023 Yılı 2. Dönem 1001 Projelerinin Bilimsel Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!

“1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 2023 yılı 2. döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)’na önerilen projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlandı. Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Öztürk’ün Kimya, Biyoloji Araştırma Destek Grubu’na (KBAG) sunmuş olduğu “Giardiazisin Önlenmesi ve Tedavisi İçin Kullanılabilecek Anti-Giardial ve Probiyotik Potansiyele Sahip Yerel Lactobacillus Suş/Larının Elde Edilmesi” başlıklı proje önerisi desteklenmeye hak kazandı. Öğretim üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

2023 Yılı 2. Döneminde desteklene projelerin tam listesine https://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/tubitak-ardeb-2023-yili-2-donem-1001-projelerinin-bilimsel-degerlendirme-sonuclari-aciklandi adresinden erişim sağlamak mümkündür.

Önceki İçerik30/12/2023 Tarihli Öğretim Üyesi ve Öğretim Elemanı Alımı İlanı
    Sonraki İçerikYeni Yıl Tebrik Mesajı