Tıp Fakültesi akreditasyon çalışmalarına devam ediyor

Üniversitemiz Tıp Fakültesi akreditasyon çalışmaları kapsamında, 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde öğretim üyelerine yönelik “Tıp Eğitiminde Ölçme ve Değerlendirme” kursu düzenlendi.

Prof. Dr. Şahap Kükner Konferans Salonunda düzenlenen kursu, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Kemal Alimoğlu verdi. Kursta, ölçme ve değerlendirmenin yanı sıra yapılandırılmış sözlü sınavlar hakkında bilgi verildi. Kurs, 12 Ocak 2024’te klinikte staj yapan öğrencilere eğitim verilmesiyle başladı.

Kursun kapanış programına; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Mustafa Kemal Alimoğlu’na teşekkür belgesi, öğretim üyeleri ve öğrencilere katılım sertifikaları verildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/ms52
    Önceki İçerikAziz milletimizin başı sağ olsun
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı’ya ziyaretler