Taziye Mesajı (Doç. Dr. Buket KIN TEKÇE’nin Vefatı)

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalında görevli değerli Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Buket KIN TEKÇE vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhume Doç. Dr. Buket KIN TEKÇE için yarın (16.09.2020) saat 11:00 da Morfoloji binası önünde düzenlenecek töreninin ardından Karacaağaç Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazına müteakip Karacaağaç mezarlığına defnedilecektir.

Değerli öğretim üyemize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, öğrencilerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü

Önceki İçerikÖdüllü Ayvaz Elektromobil Takımından Alişarlı’ya Ziyaret ve Hediye