Tayeks A.Ş.’den BATIKAF Kapsamında Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Tayeks Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi A.Ş. Bolu Şubesi İnsan Kaynakları Müdürü Hayri Özsüt, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Tay Gruba bağlı 6 sanayi fabrikasından biri olan ve Bolu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Tayeks Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi A.Ş.’nin temsilcilerini, 17 paydaş üniversitenin öğrenci ve mezunları ile buluşturacak ve 25-26 Mart 2022 tarihlerinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretinden dolayı Hayri Özsüt’e teşekkür etti.

Önceki İçerikSağlık Bilimleri Fakültesi’nden 8 Mart Kadınlar Günü Sempozyumu
    Sonraki İçerikOlumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Engelli ve Hamile Personellerin İdari İzinli Sayılmaları