Sürdürülebilirlik Çalışmaları: “Karbon Emisyonlarının Azaltılması” Etkinliği ve Panel

T. C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenen ve yürütücülüğünü BAİBÜ Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gamze Doğdu’nun yaptığı “Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsünde Sürdürülebilirlik Çalışmaları: Karbon Emisyonlarının Azaltılması” başlıklı projenin kapanış etkinlikleri kapsamında 02 Haziran 2022 günü saat 13:30-15:00 arasında üniversitemiz Gölköy Yerleşkesi’nde karbon ayak izinin azaltılması yönünde farkındalık oluşturulması açısından bir bisiklet turu düzenlenecektir.

“02 Haziran 2022 Saat: 13.30 günü Gölköy Kampüsünde yapılacak olan bisiklet turu için ana hareket noktası BAİBÜ Öğrenci Merkezi önü olacaktır. Bisikleti olmayan öğrenci ve personelimize kimlik karşılığında bisiklet temini yapılacaktır.”

03 Haziran 2022 günü saat 14:00-17:30 arasında Kongre Merkezi Yeşil salonda Enerji, Çevre ve Sürdürülebilirlik konusunda bir panel düzenlenecektir.

Tüm öğrenci ve personelimiz davetlidir.

Proje Kapanış Etkinliği (PDF)

Önceki İçerik31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü’nde BAİBÜ’de Yürüyüş Etkinliği Düzenlendi
    Sonraki İçerikBolu MYO’da Bilgisayar Laboratuvarı Açılışı ve SEGEM Sertifika Töreni Yapıldı