Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası sona erdi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nın personel birlikteliğini artırmak amacıyla düzenlediği Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası sona erdi.

Spor Sağlık Eğitim ile Üniversite Hastane Müdürlüğü final maçında Spor Sağlık Eğitim rakibini 7-5 yenerek 2023 yılı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Personel Futbol Turnuvası şampiyonu oldu. 3’üncülük maçında ise Gerede Kampüs oyuncu eksikliği nedeniyle karşılaşmaya çıkmadığı için Akıncılar Takımına hükmen yenilerek Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Personel Futbol Turnuvası’nda 3. oldu.

Dereceye giren takımlarımıza kupa ve madalyaları 17 Temmuz günü düzenlenecek salon programında verilecek.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/d460
    Önceki İçerikBAİBÜ TV ” Uyuşturucu Maddelerden Korunma, Tedavi Ve Rehabilitasyon”
    Sonraki İçerikBAİBÜ’nün Katkısıyla Mobilya Endüstrisinde Kullanılacak Cihaz Geliştirildi