Şehit Ailelerinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Polis Özel Harekât Şehidimiz Gülşah Güler’in annesi Emine Güler, babası Hüseyin Güler ve Polis Özel Harekat Şehidimiz Cennet Yiğit’in annesi Huriye Yiğit ve babası Yahya Kemal Yiğit Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Üniversitemizde düzenlenen Vatana Adanmış Hayatlar paneli ardından gerçekleşen ziyarete, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Türk Yurdu Topluluğu danışmanı Prof. Dr. Dündar Yener ve Topluluk Başkanı Nur Erarslan da eşlik ettiler.

Rektör Alişarlı, Şehit Ailelerine nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sundu. Alişarlı, Şehit Ailelerinin düzenlenen panele teşrif ederek, üniversite öğrencilerimize verdikleri katkılardan dolayı Topluluk Başkanı Nur Erarslan ile teşekkür belgesi takdim etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/jlc8
    Önceki İçerikÜniversitemiz Sıfır Atık Belgesi Aldı